Steenhouwerij

In onze moderne steenhouwerij werken we uitsluitend met de beste steenkappers met kennis van de verschillende soorten en kwaliteiten natuursteen, de bewerkingen en het gebruik ervan. Door met vakbekwame steenhouwers en een modern machinepark te werken, kunnen we een professionele afwerking van al onze natuursteen producten garanderen.

Enkele voorbeelden van werken die we maken in onze steenhouwerij:

keukenwerkbladen en wandbekledingen in composiet en graniet, lavabotabletten, deurdorpels en kaders in arduin, raamtabletten, plinten, zwembadboorden, badkamers, trappen voor binnen- en buiten, standaardproducten, muurkappen, brievenbussen in blauwe hardsteen, grafzerken, schouwbekledingen, tafels en tuintafels, gevelbekleding, deuromlijstingen, afdekstenen, bloembakken, …

Opmeting, levering en/of verzorgde plaatsing is ook mogelijk. Meewerkend patroon.

Uw natuursteen werk zelf plaatsen?
We bieden ook de mogelijkheid om het project bij uw thuis te komen opmeten en/of uit te tekenen, waarna u vervolgens de nodige uitleg krijgt om het werk zelf te plaatsen. Bijvoorbeeld: een goede trap maken, begint bij een correcte opmeting. Eens het natuursteen werk in onze steenhouwerij afgerond is, geven we u de nodige uitleg hoe u het moet plaatsen.

Keukenblad vernieuwen:
U kan ook op ons rekenen voor het wegnemen van uw oud keukenblad en het plaatsen van uw nieuw keukenblad in natuursteen.

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Gino Otten Natuursteen

  • Goede kwaliteit aan de juiste prijs
  • Jarenlange ervaring
  • Maatwerk aangepast aan de wensen van de klant
  • Vakbekwame steenkappers/meewerkend patroon
  • Een hart voor onze werken
  • We doen wat we beloven